Δελτία Τύπου

23
Τη Σκωτία, χώρα των μύθων και των θρύλων, επέλεξε η Ευρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττανα είναι ο νέος προορισμός των επιτυχημένων συνεργατών της στο διαγωνισμό πωλήσεων για το 2012.
Μετά τους επιτυχημένους διαγωνισμούς πωλήσεων με έπαθλο τα ταξίδια στην Πορτογαλία και στην Κωνσταντινούπολη, η Ευρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα προετοιμάζει ένα ακόμη αξέχαστο ταξίδι για να ανταμείψει όλους τους συνεργάτες που ξεχωρίζουν για την προσπάθεια τους να επιτύχουν τους παραγωγικούς τους στόχους.
Οι επιτυχόντες θα έχουν πραγματικά την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε μία εντυπωσιακή χώρα με πλούσια και συναρπαστική ιστορία. Γεμάτη μύθους, μαγικά τοπία, μυστηριώδης λίμνες και αρωματικά ουίσκι, η Σκωτία έχει να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες ενώ η πρωτεύουσα της, το ρομαντικό Εδιμβούργο έχει να διηγηθεί μερικές από τις πιο γοητευτικές ιστορίες.
Ο διαγωνισμός πωλήσεων 2012 αφορά τους Πράκτορες, Μεσίτες Ασφαλίσεων και Ασφαλιστές του Δικτύου Πωλήσεων της Εταιρείας και έχει συνολική διάρκεια 12 μήνες, με ημερομηνία λήξης την 31η Δεκεμβρίου 2012.