ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών της, δημιούργησε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρία αντικατάστασης και επισκευής κρυστάλλων αυτοκινήτων GLASSDRIVE.
Με τη συνεργασία αυτή, οι πελάτες της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ έχουν τώρα τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται μέσω του δικτύου GLASSDRIVE που απαρτίζεται από 26 σταθμούς και 15 κινητές μονάδες καθώς επίσης και 60 συνεργαζόμενα συνεργεία πανελλαδικά, απολαμβάνοντας τη μοναδική ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της GLASSDRIVE, χωρίς καμία γραφειοκρατική διαδικασία, ταλαιπωρία ή οικονομική επιβάρυνση.
Με ένα απλό τηλεφώνημα στο 210 9310807, μπορούν να αντικαταστήσουν ή να επισκευάσουν τα κρύσταλλα του αυτοκινήτου τους άμεσα, άνετα και αξιόπιστα. Οι άρτια καταρτισμένοι τεχνίτες της GLASSDRIVE, μπορούν να αξιολογήσουν αμέσως την ζημιά και να προβούν εκεί που επιτρέπεται άμεσα στην επισκευή ή σε περιπτώσεις που αυτό δεν είναι εφικτό, στην αντικατάσταση του κρυστάλλου. Τα κρύσταλλα που χρησιμοποιούνται είναι μόνο γνήσια προερχόμενα από τους μεγαλύτερους προμηθευτές των περισσότερων αυτοκινητοβιομηχανιών, κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OriginalEquipmentManufacturer - OEM).  Επιπλέον, χάρη στην πολυετή πείρα των τεχνικών του δικτύου της, η GLASSDRIVE διασφαλίζει την ποιότητα εργασίας προσφέροντας γραπτή εγγύηση εφ’ όρου ζωής.