ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Μια από τις 6 αξίες της Εταιρείας ΜΙΝΕΤΤΑ εστιάζεται στον ανθρώπινο παράγοντα. Η Εταιρεία μας δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον αναγνώρισης, επιβράβευσης και παροχής μέσων, με σκοπό την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού. Κύριο μέλημά μας είναι η Εταιρεία μας να συνεργάζεται με άτομα που διαθέτουν ενέργεια, ήθος και πάθος για εξυπηρέτηση, να ενστερνίζονται το όραμα της Εταιρείας μας, και να προσφέρουν άριστες υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Η Εταιρεία διαθέτει επιχειρηματικό περιβάλλον που προωθεί την δημιουργικότητα, την πρωτοποριακή δράση και την εφαρμογή νέων ιδεών, προσφέροντας προοπτικές εξέλιξης και πάνω από όλα σεβασμό στον εργαζόμενο.

Εάν σας ενδιαφέρει να εργαστείτε σε ένα φιλικό και δημιουργικό περιβάλλον με ανοιχτούς ορίζοντες, μπορείτε να συμπληρώστε το βιογραφικό σας στην παρακάτω φόρμα.

Σας ενημερώνουμε ότι τα στοιχεία σας θα προωθηθούν στην Διεύθυνση Προσωπικού και θα διατηρηθούν για διάστημα 6 μηνών. Εάν στο διάστημα αυτό, υπάρξει άνοιγμα θέσης που ταιριάζει με τα προσόντα σας, θα σας ειδοποιήσουμε.

Είναι γεγονός πως μια καριέρα στην Εταιρεία ΜΙΝΕΤΤΑ θα σας εκπλήξει ευχάριστα…….

ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Βιογραφικό
ΑΠΟΣΤΟΛΗ