ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

minetta
Η ΜΙΝΕΤΤΑ, με προτεραιότητα στην σταθερή ποιοτικά εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της, έχει προχωρήσει στην πιστοποίησή κατά ISO 9001:2015.

Το ISO 9001:2015, είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για την διασφάλιση της ποιότητας. Ορίζει την σωστή λειτουργία μιας επιχείρησης, ώστε η τελική μορφή των προϊόντων και υπηρεσιών να ικανοποιεί στο μέγιστο τις απαιτήσεις των πελατών.
minetta
Η ΜΙΝΕΤΤΑ κατέκτησε τη θέση του National Champion στην κατηγορία "Environmental & Corporate Sustainability" για το 2016/2017, από την συμμετοχή της στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό European Business Awards, sponsored by RSM.


minetta

Kατακτώντας περισσότερες από 33.000 επιχειρήσεις από 34 χώρες έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό, 636 από αυτές διακρίθηκαν με τον τίτλο του National Champion, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγεται και η ΜΙΝΕΤΤΑ.
minetta
Η ΜΙΝΕΤΤΑ παρέλαβε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – ΕΒΕΝ GR, που εκπροσωπεί το Εuropean Business Ethics Network, βραβείο κατηγορίας GOLD για την προσήλωσή της στον τομέα Επιχειρηματικής Ηθικής και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η βράβευση της Εταιρείας πραγματοποιήθηκε παρουσία μελών της Διεθνούς Ακαδημαϊκής Κοινότητας.

Η τιμητική αυτή διάκριση της Εταιρείας αφορά την πιστοποίησή της βάσει του επιχειρηματικού μοντέλου Responsible Management Excellence (RME), το οποίο καλύπτει τα δύο, ίσως, πιο σημαντικά κομμάτια της σύγχρονης επιχειρηματικής ζωής και Αριστείας, την Εταιρική Διακυβέρνηση και την Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα.