Ο Μανώλης Στεφανουδάκης στη διοργάνωση του Ντουμπάι

15/02/2019Ο Μανώλης Στεφανουδάκης στη διοργάνωση του Ντουμπάι

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνωναπό την ίδρυση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στοΜέγαρο Μουσικής την Τετάρτη 06.02.2019, όπου τιμήθηκαν οι μεταλλιούχοι σεΠαραολυμπιακούς Αγώνες από το 1980 έως και το 2016, βραβεύτηκε για τιςδιακρίσεις του στον αθλητισμό. Και μετά το ταξίδι στην Αθήνα ξεκινάει τηναγωνιστική  χρονιά του 2019 με τοκαθιερωμένο ταξίδι στο Dubai όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια. Το Σάββατο 16Φεβρουαρίου  αναχωρεί για τα ΗνωμέναΑραβικά Εμιράτα  με την συνοδεία τουπροπονητή του, Ιπποκράτη Σκαντζάκη. Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης θα λάβει μέρος σεδύο μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, που παραδοσιακά συγκεντρώνει τουςκορυφαίους αθλητές του κόσμου, στο 11th Fazza International AthleticsChampionships – Dubai 2019, World Para Athletics Grand Prix και στο Sharjah 9th International Para Athletics Meeting.Ο Γίγαντας της Μεσσαράς μας έχει συνηθίσει να κρατάει τον πήχη ψηλά,ευελπιστούμε να είναι έτοιμος να τα δώσει όλα για το καλύτερο δυνατόαποτέλεσμα.

Σε δηλώσεις του ο  χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο αναφέρει:

‘’Είμαστε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου καιευελπιστούμε  η ροή της προετοιμασίας μαςνα έχει για ακόμη μια χρονιά θετικά αποτελέσματα. Στη διοργάνωση του Ντουμπάιθα δούμε το αγωνιστικό επίπεδο στο οποίο βρισκόμαστε και  στόχος μας είναι ένα δεύτερο ταξίδι μεσα στο2019  στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για τη συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο. Για άλλη μια φορά θα προσπαθήσωνα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να εκπροσωπήσω επάξια την χώρα μας.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με βοηθούν ναπραγματοποιώ  το ταξίδι τουπρωταθλητισμού  γιατί πίσω από μέναβρίσκονται πολύ σημαντικοί άνθρωποι:

-Πρώτα απ’ όλα, τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη καιΙωαννίδη Ιάκωβο που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση καιμε στηρίζουν με κάθε τρόπο με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα.

 

-Τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων μεΑναπηρίες, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούςτους αγώνες.

 

-Ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους των εταιρειών που μεστηρίζουν οικονομικά και ηθικά και στη φετινή μου αθλητική χρονιά,

 

*          το μεγάλομου χορηγό ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ,

 

 

τα μέλη των εταιρειών:

*          ΚΑΡΑΤΖΗΣΑ.Ε,

*          ΠΛΑΣΤΙΚΑΚΡΗΤΗΣ,

*          MINOANLINES,

*          ΖΑΡΟΣ Α.Ε.,

*          ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ,

*          ΖΟΕΤΙΣΕΛΛΑΣ Α.Ε.

*        ΔΕΡΒΟΣ –ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

*          ΠΕΤΡΟΓΚΑΖΑ.Ε.,

*       JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ

        και τους δύονέους μου υποστηρικτές

·          ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ Α.Ε(Baking &Patisserie)

·          και την Περιφέρεια Κρήτης

 

 

που βρίσκονται στο πλευρό μου και με στηρίζουν στο δύσκολοκαι μεγάλο ταξίδι του πρωταθλητισμού. Φεύγοντας, λοιπόν, δίνω υπόσχεση ότι θαπροσπαθήσω για άλλη μια φορά να φέρω το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα…’’