Στο βάθρο ο χρυσός παραολυμπιονίκης Στεφανουδάκης με δυο ασημένια μετάλλια στο Ντουμπάι

20/02/2019Στο βάθρο ο χρυσός παραολυμπιονίκης Στεφανουδάκης με δυο ασημένια μετάλλια στο Ντουμπάι

Για άλλη μια φορά ξεχώρισε ο χρυσός παραολυμπιονίκης του Ρίο, Μανώλης Στεφανουδάκης, που ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές τουυποχρεώσεις για το 2019 στο Sharjah 9th International Para Athletics Meeting. ΟΚρητικός Αθλητής πρόσθεσε δυο ακόμα διεθνής διακρίσεις στο βιογραφικό του, κατακτώντας δύο ασημένια μετάλλια, ένα στον ακοντισμό  με βολή στα 27,95μ. και ένα στη σφαιροβολία  με βολή στα 7,88 μ. .   

Ο Έλληνας αθλητής θα παραμείνει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτακαθώς θα πάρει μέρος και στο 11th Fazza International Athletics Championships –Dubai 2019, World Para Athletics Grand Prix, το οποίο ξεκινά στις 24 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 27 του ίδιου μήνα.

Κοντά στο Μανώλη βρίσκεται ο προπονητής του ΙπποκράτηςΣκαντζάκης.

Ο Μεσσαρίτης γίγαντας σε δηλώσεις του αναφέρει:

‘’ Η πρώτη διοργάνωση της χρονιάς ξεκίνησε με το δυοδιακρίσεις, κατακτώντας δύο ασημένια μετάλλια ένα στον ακοντισμό και ένα  στη σφαιροβολία. Η προσπάθεια θα συνεχιστείκαι στην επόμενη διοργάνωση, του Fazza,  με στόχο πάντα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Νοεμβρίου.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που είναι δίπλα μου σε όλες τις αποφάσεις μου και με στηρίζει.

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ομάδα μου, στους προπονητές μου, στον Ιπποκράτη Σκαντζάκη και στον Ιάκωβο Ιωαννίδη.

Ευχαριστώ τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμωνμε Αναπηρίες, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες. 

Και τέλος ένα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στουςχορηγούς μας. Στους ανθρώπους που έχουνπιστέψει σε εμάς, είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν ηθικά και οικονομικά σε αυτό το δύσκολο ταξίδι του πρωταθλητισμού, χωρίς  τους οποίους δεν θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά. 

 

*          το μεγάλομου χορηγό 

ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ,


τα μέλη των εταιρειών:

*          ΚΑΡΑΤΖΗΣΑ.Ε,

*          ΠΛΑΣΤΙΚΑΚΡΗΤΗΣ,

*          MINOANLINES,

*          ΖΑΡΟΣ Α.Ε.,

*          ΚΤΕΛΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ,

*          ΖΟΕΤΙΣΕΛΛΑΣ Α.Ε.

*        ΔΕΡΒΟΣ –ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

*          ΠΕΤΡΟΓΚΑΖΑ.Ε.,

*       JUNIORACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ

 

        και τους δύονέους μου υποστηρικτές

•              ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ Α.Ε(Baking & Patisserie)

•               και την Περιφέρεια Κρήτης