Ο Μανώλης Στεφανουδάκης στο Μαρόκο, κατακτώντας για άλλη μια φόρα το χρυσό μετάλλιο.

02/05/2019Ο Μανώλης Στεφανουδάκης στο Μαρόκο, κατακτώντας για άλλη μια φόρα το χρυσό μετάλλιο.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης, δις Παραολυμπιονίκης σε Ρίο και Λονδίνο, εντυπωσίασε και κυριάρχησε για άλλη μια φορά στο Μαρόκο. Ο Κρητικός Γίγαντας από τη Μεσσαρά βρίσκεται στο Μαρακές με τον προπονητή του, Ιπποκράτη Σκαντζάκη, συμμετείχε στο 4th International Athletics Meeting το οποίο διεξάγεται στο Grand Stadium και πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση. Αγωνίστηκε στον ακοντισμό αλλά και στην σφαιροβολία, κατακτώντας 2 μετάλλια.

Συγκεκριμένα ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο και Παγκόσμιος Πρωταθλητής, την Μ.Πέμπτη 25 Απριλίου, στην 5η του προσπάθεια κατέφερε να πετάξει το ακόντιο του στα 29,05 μ. και να ξεπεράσει τους συναθλητές του κατακτώντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο σε μια διοργάνωση  με υψηλό ανταγωνισμό. Ενώ την Μ. Παρασκευή κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην σφαιροβολία, το οποιο μπορεί να μην είναι το άθλημα του αλλά κατάφερε να ανέβει ξανά στο βάθρο των νικητων.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης σε δηλώσεις του αναφέρει:

‘’Είναι η 3η αθλητική διοργάνωση όπου συμμετέχω για αυτή τη σεζόν. Κάναμε μια αξιόλογη εμφάνιση σε ένα αθλητιό μίτινγκ με υψηλό ανταγωνισμό. Ο απολογισμός μας ένα χρυσό κι ένα ασημένιο μετάλλιο. Η προετοιμασία συνεχίζεται γιατί έχουμε πολλή δουλειά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου, Ιπποκράτη Σκαντζακη, που παρ’ όλες τις υποχρεώσεις του είναι εδώ μαζί μου αυτές τις  άγιες μέρες αλλά και τον Ιάκωβο Ιωαννίδη που και αυτός δίνει την δική του μάχη μαζί μας μέσα στο γυμναστήριο. 

Ευχαριστώ τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες. 

Και τέλος ένα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους χορηγούς μας. Στους ανθρώπους που έχουν πιστέψει σε εμάς, είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν ηθικά και οικονομικά σε αυτό το δύσκολο ταξίδι του πρωταθλητισμού, χωρίς τους οποίους δεν θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά

* το μεγάλο μου χορηγό ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ,

τα μέλη των εταιρειών:

* ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε,

* ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,

* MINOAN LINES,

* ΖΑΡΟΣ Α.Ε.,

* ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ –ΛΑΣΙΘΙΟΥ,

* ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

* ΔΕΡΒΟΣ –ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

* ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε.,

* JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ

και τους δύο νέουςμου υποστηρικτές

ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ Α.Ε. (Baking & Patisserie)

• και την Περιφέρεια Κρήτης