ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

13/03/2020ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Με γνώμονα την ευθύνη που έχουμε απέναντι στους συνανθρώπους μας και την προστασία της υγείας όλων μας, σας ενημερώνουμε ότι:
Στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων που λαμβάνουμε κατά του Covid-19, από την Δευτέρα 16/03/2020 η πρόσβαση στα γραφεία της Εταιρείας μας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης) θα είναι εφικτή αποκλειστικά σε μέρος του προσωπικού, αφού θα λειτουργήσουν ομάδες εξ’ αποστάσεως εργασίας.
Ως εκ’ τούτου παρακαλούμε να μην προσέρχεστε στα γραφεία μας προς αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.
Διευκρινίζουμε ότι όλες οι υπηρεσίες της ΜΙΝΕΤΤΑ (προσφορές, εκδόσεις, αποζημιώσεις κ.λπ.) συνεχίζουν να παρέχονται κανονικά ενώ το κοινό και οι συνεργάτες μπορούν να εξυπηρετούνται σε όλα τα τηλέφωνα και τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις της Εταιρείας.
Προς διευκόλυνσή σας, σε ότι αφορά την ενημέρωση σχετικά με τα στοιχεία του ασφαλιστικού σας διαμεσολαβητή, με τα συμβόλαια αλλά και την πληρωμή των ασφαλίστρων, μπορείτε να εξυπηρετήστε απλά και γρήγορα μέσω internet αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρουν: 
H πύλη εξυπηρέτησης ασφαλισμένων My.Minetta.gr.
Tο site ηλεκτρονικών πληρωμών pay.minetta.gr. 
Εφόσον πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας μέσω του pay.minetta.gr, λαμβάνετε στο email σας το συμβόλαιο και την απόδειξη πληρωμής. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2109309500 και στο e-mail info@minetta.gr, να επισκέπτεστε το www.minetta.gr, όπως βέβαια και να επικοινωνείτε με τον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή.
Λυπούμαστε για την αναστάτωση που πιθανόν σας δημιουργήσουμε, και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να διατηρήσουμε στο υψηλότερο επίπεδο την εξυπηρέτηση που σας προσφέρουμε. 
Είμαστε βέβαιοι ότι μέσα από την ατομική υπευθυνότητα, επιμέλεια και ψυχραιμία που χρειάζεται από όλους, αλλά και τη σωστή συνεργασία μας, θα ανταπεξέλθουμε στις όποιες προκλήσεις εμφανιστούν με τον καλύτερο τρόπο.