Αθλητική Διοργάνωση

15/03/2016Αθλητική ΔιοργάνωσηΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, Τρίτη 15 Μαρτίου 2016, η πρώτη αθλητική διοργάνωση για τον Μανώλη Στεφανουδάκη. Ο Μανώλης κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια στον ακοντισμό και την σφαιροβολία στο Sharjah 6th International Athletics Meeting του Ντουμπάι, όπου συμμετείχε χτες και σήμερα. Ο Μανώλης σήμερα κάρφωσε το ακόντιο στα 27,90μ. και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, ενώ χθες Δευτέρα με ρίψη στα 8,56 μ. είχε επίσης τα ίδια αποτελέσματα.

Όμως οι προσπάθειες του Έλληνα αθλητή δεν σταματούν εδώ αφού σε δύο μέρες τα αθλητικά του καθήκοντα τον θέλουν να συμμετέχει στο 8th FAZAA International Athletics Competition – Grand Prix. Ένα από τα μεγαλύτερα Grand Prix του 2016, αφού οι συμμετοχές φαίνεται να περνούν τους 800 αθλητές.

Μανώλης Στεφανουδάκης

«Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί έκανα ποδαρικό στην παραολυμπιακή μου χρονιά με δύο χρυσά μετάλλια. Χθες με βολή 8,56 μ. κατέκτησα την πρώτη θέση, αν και αυτό έγινε μετά από αρκετή αναμονή, μιας και ο αθλητής που είχε κατακτήσει αρχικά την πρώτη θέση δεν ανήκε στην κατηγορία μας.Σήμερα ο αγώνας πήγε πολύ καλά. Ξεκίνησα με βολή γύρω στα 25 και κάτι μέτρα και έφτασα στα 27,90μ. Από την πρώτη κιόλας βολή είχα κατακτήσει το χρυσό όμως ήθελα να δω τα μέτρα μου να ανεβαίνουν… και το κατάφερα.

Το πρώτο τεστάρισμα τελείωσε. Τις επόμενες μέρες ελπίζω τα αποτελέσματα να είναι το ίδιο θετικά και να μην με επηρεάσει αρνητικά η όλη κούραση του ταξιδιού και των αγώνων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου Σκαντζάκη, Βαρβεράκη και Ιωαννίδη. Την Εθνική Ομοσπονδία Ατόμων Με Αναπηρία που καλύπτει μέρος των εξόδων της συμμετοχή μου στους αγώνες του Ντουμπάι. Τους χορηγούς μου ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, μεγάλου μου χορηγού για 3η συνεχόμενη χρονιά, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., G&G – Ανασυσκευασίες, ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε., CRETA INTERCLINIC, MACRON, ΚΕΝΤΗΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ που βρίσκονται δίπλα μου τόσο οικονομικά, όσο και ηθικά στηρίζοντας με σε κάθε μου αθλητικό βήμα.

Κλείνοντας, θα ήθελα να αφιερώσω σε όλους τους Έλληνες τα μετάλλια μου, αλλά κυρίως στην κόρη μου που είναι πηγή δύναμης και ενέργειας μου…»