Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική υποστηρίζει το κορυφαίο διεθνές τριαθλητικό event XTERRA Greece Championship 2018

25/04/2018Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική υποστηρίζει το κορυφαίο διεθνές τριαθλητικό event XTERRA Greece Championship 2018
Η MINETTA Ασφαλιστική υποστηρίζει, παρέχοντας ασφαλιστική κάλυψη, το κορυφαίο διεθνές τριαθλητικό event XTERRA Greece Championship, που θα πραγματοποιηθεί 28 και 29 Απριλίου, στο Δήμο της Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης. 
Συγκεκριμένα, η ΜΙΝΕΤΤΑ θα καλύψει ασφαλιστικά την Αστική Ευθύνη του Διοργανωτή έναντι τρίτων για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές, καθώς και το Προσωπικό Ατύχημα των συμμετεχόντων αθλητών. 
Το XTERRA Greece Championship, αποτελεί μέρος του Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA, που διοργανώνεται κάθε Οκτώβριο στη Χαβάη και θα πραγματοποιηθεί για 6η συνεχόμενη χρονιά στη χώρα μας, από την XTERRAGreece, σε συνεργασία με τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και ειδικότερα τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (Ο.Α.Π.Π.Α.) του Δήμου.
Περισσότεροι από 400 αθλητές από όλο τον κόσμο θα δώσουν χρώμα στην πλαζ της Βουλιαγμένης που θα αποτελέσει το επίκεντρο του event, ενώ θα υπάρξει μεγάλος αριθμός ψυχαγωγικών και αθλητικών δραστηριοτήτων με δωρεάν συμμετοχή, για τους μικρούς και μεγάλους φίλους της διοργάνωσης.