Δυο χρυσά μετάλλια ο Μανώλης Στεφανουδάκης στην Κίνα

14/05/2018Δυο χρυσά μετάλλια ο Μανώλης Στεφανουδάκης στην Κίνα

Ο Κρητικός αθλητής,Μανώλης Στεφανουδάκης, έκανε ξανά υπερήφανη την Ελλάδα και την Κρήτη με τηνσυμμετοχή του στο ’’ The 6th ChinaOpen Athletics Championships - Beijing 2018 World Para Athletics Grand Prix’’ . Για άλλη μια φορά η  ελληνική σημαίαανέβηκε  στο πιο ψηλό σημείο του βάθρουενώ το στάδιο του Πεκίνου γέμισε με τις μελωδίες του Εθνικού μας  Ύμνου. Για πρώτη φορά στην Κίνα ο  χρυσός Παραολυμπιονίκης  αλλά κι εκεί δήλωσε δυναμικό παρών τόσο στονακοντισμό με μια βολή στα 27,74μ. όσο και στην σφαιροβολία με βολή στα 7,91μ. ,κρεμώνταςδύο χρυσά μετάλλια στο στήθος του.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης σε δήλωση του αναφέρει:

Με μια πολύ καλή εμφάνιση και δυο χρυσά μετάλλιαολοκληρώθηκαν οι αγώνες στην Κίνα. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα  να καταφέρνεις να ανεβάζεις την ελληνικήσημαία στο πιο ψηλό σημείο του ιστού, κυρίως όταν νιώθεις ότι εκεί είναι η θέσητης. Και εμείς εδώ στο μακρινό Πεκίνο αυτό παλέψαμε και κάναμε  παρ’όλες τις δυσκολίες και την κούραση πουέχουμε, καταφέραμε δύο νίκες . Οι αγώνες συνεχίζονται τον επόμενο  μήνα στη Γαλλία, συμμετέχοντας στην αθλητικήδιοργάνωση του Παρισιού. Ο αγώνας μας  είναι συνεχόμενος, δεν  σταματάει ποτέ. Στόχος  της αθλητικήςμου χρονιάς είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Γερμανία τονΑύγουστο.

Νιώθω την ανάγκη ναευχαριστήσω όλους όσους με βοηθούν να πραγματοποιώ το μεγάλο ταξίδι τουπρωταθλητισμού γιατί πίσω από μένα βρίσκονται πολύ σημαντικοί άνθρωποι:

-Τους  προπονητές μου  Σκαντζάκη Ιπποκράτη, ο οποίος βρίσκεται κοντάμου και σε αυτό το ταξίδι αλλά και τον Ιωαννίδη Ιάκωβο που σε καθημερινή  βάση  συνεισφέρουντα μέγιστα στην προπόνηση μας.

-Την οικογένεια μου που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μου.
-Τους ανθρώπους που δεν φαίνονται και δεν θέλουν να ακούγονται τα ονόματα τους.

-Τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων μεΑναπηρίες, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούςτους αγώνες.

-Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα μέλη των εταιριών πουκαλύπτουν τα έξοδα τόσο αυτού του αγώνα καθώς και ολόκληρης της αθλητικής μουπροετοιμασίας.  Πιστοίστις αξίες και στα ιδανικά τους συνεχίζουν να προσφέρουν:

* ο μεγάλοςμου χορηγός ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ,

τα μέλη τωνεταιρειών:
* ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε,
* ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,
* MINOAN LINES,
* ΖΑΡΟΣ Α.Ε.,
* ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ,
* ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε.,
* ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
* ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
* και το νέο υποστηρικτή μου JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ