«ΜΙΝΕΤΤΑ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ» ημερίδα στην Πάτρα για το δίκτυο συνεργατών της

29/06/2023«ΜΙΝΕΤΤΑ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ» ημερίδα στην Πάτρα για το δίκτυο συνεργατών της

Μια ξεχωριστή ημερίδα για το δίκτυο των συνεργαζόμενων διαμεσολαβητών πραγματοποίησε στην πόλη της Πάτρας η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική.

Στην εκδήλωση με τίτλο «ΜΙΝΕΤΤΑ& ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ» έδωσαν το παρών περισσότεροι από 60 συνεργάτες της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής από την Αχαΐα και την ευρύτερη περιοχή, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε – μεταξύ άλλων:

·    Εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Στρατηγική Σκέψη & Ηγεσία στην Ασφαλιστική Αγορά της Ψηφιακής Εποχής: Νέα Μονοπάτια Επιτυχίας» με εισηγητή τον Πρόεδροτου Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ιδρυτή και διευθυντή του Εργαστηρίου Στρατηγικής Ηγεσίας & Ψηφιακού Μετασχηματισμού (iLEADS Lab), καθηγητή κ. Γιάννη Πολλάλη. Ο κ. Πολλάλης παρουσίασε τη σύγχρονη - ψηφιακή - πραγματικότητα μέσα στην οποία κινείται το ασφαλιστικό κοινό, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να δραστηριοποιηθεί ο ασφαλιστικός διαμεσολάβητής, ώστε να ανταπεξέλθει με επιτυχία στις προκλήσεις που προκύπτουν. 

·     Παρουσιάσεις με θέματα που απασχολούντο δίκτυο συνεργατών σχετικά με τους Κλάδους της Εταιρίας με εισηγητές, τους κ.κ.Φώτη Ζέρβα, Διευθυντή Ασφάλισης & Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Αυτοκινήτου, Νίκο Κοντοβουνήσιο Διευθυντή Ασφάλισης & Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Γενικών Ασφαλίσεων - εκτός αυτοκινήτου και Βασίλη Νιάρχο, Διευθυντή Ασφάλισης & Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας

·        Ομιλία του Αντιπροέδρουτου Δ.Σ. της Εταιρίας κ. Κωνσταντίνου Μπερτσιά με τίτλο «ΗΔιαχρονική Αξία του Ασφαλιστή». Ο κ. Μπερτσιάς ανέλυσε τη σημασία που δίνει η ΜΙΝΕΤΤΑ στον αναβαθμισμένο ρόλο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή στην ψηφιακή εποχή.

Στην συνάντηση χαιρετισμό απήυθυνε ο κ. Γιώργος Μινέτας, Α’ Αναπληρωτής Εντεταλμένος Σύμβουλος της Εταιρίας και η κ. Ναταλία Γιαννιού, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, ενώ παρόντες ήταν ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρίας κ. Νίκος Κακάτσης, καθώς και στελέχη από τα Tμήματα Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής.

H συνάντηση των στελεχών της Εταιρίας με το τοπικό δίκτυο συνεργατών, αποτέλεσε, πέρα από την ανάπτυξη των θεμάτων που αναφέρθηκαν παραπάνω, ευκαιρία για περαιτέρω συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σε ευχάριστο κλίμα.  

H εκδήλωση εντάσσεται στο ευρύτεροπλαίσιο των ενεργειών που εξυπηρετούν τον  σταθερό - από την ίδρυσή της εδώ και 50 χρόνια - στόχο της Εταιρίας να βρίσκεται δίπλα στον συνεργάτη ως αρωγός σε κάθε επίπεδο της επαγγελματικής του δραστηριότητας.