Μινέττα Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρία: Παρέχει δωρεάν Προληπτικό Έλεγχο Υγείας (Check up) με κάθε ετήσιο ασφαλιστήριο ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΔΗΓΕΙΝ

07/07/2016Μινέττα Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρία: Παρέχει δωρεάν Προληπτικό Έλεγχο Υγείας (Check up) με κάθε ετήσιο ασφαλιστήριο ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΔΗΓΕΙΝΑθήνα, 6 Ιουλίου 2016. Η Μινέττα Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρία, με προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της, συνεχίζει να εμπλουτίζει τις παροχές της προς αυτούς και προσφέρει με την υπογραφή νέου ή την ανανέωση του ετησίου συμβολαίου ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΔΗΓΕΙΝ, τη δυνατότητα πραγματοποίησης ενός γενικού δωρεάν Προληπτικού Ελέγχου Υγείας (Check up).

Οι συγκεκριμένες εξετάσεις περιλαμβάνουν: Γενική αίματος, Γενική ούρων, ΤΚΕ, HDL, LDL, ολική χοληστερόλη, Σάκχαρο αίματος. Η χρήση του Προληπτικού Ελέγχου Υγείας (Check up), μπορεί να πραγματοποιηθεί μια φορά, κατά την διάρκεια του συμβολαίου, με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας και του αντίγραφου του ασφαλιστηρίου.

Η νέα αυτή παροχή έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες, δηλαδή την κάρτα προνομίων, τις συνδυαστικές εκπτώσεις στα ασφάλιστρα και την πληρωμή ασφαλίστρων με πιστωτική κάρτα με έως και 12 άτοκες δόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο ΜΙΝΕΤΤΑ 210 9309500, ή επικοινωνήστε με τον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή.