Συμμετοχή του Μανώλη Στεφανουδάκη στις αθλητικές διοργανώσεις στο Ντουμπάι

15/03/2017Συμμετοχή του Μανώλη Στεφανουδάκη στις αθλητικές διοργανώσεις στο Ντουμπάι
Συμμετοχή του Μανώλη Στεφανουδάκη στις αθλητικές διοργανώσεις στο Ντουμπάι.

Μια ακόμα αθλητική αυλαία ανοίγει για τον Μανώλη Στεφανουδάκη τις επόμενες μέρες. Ο Μανώλης αναχωρεί την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 για το Ντουμπάι. Ένα αθλητικό ταξίδι που έχει γίνει θεσμός πλέον. Εκεί θα συμμετάσχει σε δύο μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, 9th Grand – Prix - Fazaa International Athletics Competition και Sharjah 7rd International Open Athletics Meeting. 

Μανώλης Στεφανουδάκης«Άλλη μια αθλητική χρονιά ξεκινάει. Με τη συμμετοχή μου στους δύο αγώνες του Ντουμπάι θα ελέγξω τον εαυτό μου και τις επιδόσεις μου. Αυτή τη φορά τα πράγματα δεν είναι πολύ εύκολα για μένα, μιας και αντιμετωπίζω τον τελευταίο μήνα ένα τραυματισμό στη ωμοπλάτη, όμως θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να εκπροσωπήσω επάξια την χώρα μας. 

Πριν ξεκινήσω αυτό μου το ταξίδι νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με βοηθούν, για να κάνω πράξη αυτά τα αθλητικά γεγονότα και τις επιτυχίες, γιατί όπως έχω πει και άλλες φορές εγώ είμαι αυτός που φαίνεται, αλλά πίσω από μένα είναι πολύ σημαντικοί άνθρωποι. Πρώτα απ’ όλα, τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο που με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα συνεισφέρουν τα μέγιστα καθημερινά. Τα μέλη της ΕοαμΑμεΑ, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά. Ευχαριστώ, τα μέλη του μεγάλου μου χορηγού ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είναι στο πλευρό μου. Ευχαριστώ τα μέλη των εταιρειών ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ που για τρίτη χρόνια επιλέγουν να με στηρίξουν, τις εταιρείες INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., εταιρείες που θέλησαν για δεύτερη φορά να είναι δίπλα μου, μα και τους δύο νέους υποστηρικτές μου, τους ανθρώπους των ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που αποφάσισαν φέτος να είναι αρωγοί και συμπαραστάτες μου στο δύσκολο ταξίδι του πρωταθλητισμού. 

Φεύγοντας, λοιπόν, δίνω υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω για άλλη μια φορά να φέρω το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα…»