Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ

11/04/2017Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑΜόλις μία εβδομάδα έχει περάσει, από τότε που ο Μανώλης Στεφανουδάκης γύρισε από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα φορτωμένος με τέσσερα χρυσά μετάλλια. Μια εβδομάδα γι’ αυτόν ήταν αρκετή, ώστε να ετοιμαστεί για το δεύτερο του ταξίδι. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα έκανε τις απαραίτητες διορθώσεις στον εξοπλισμό και την προπόνηση του. Ο Μανώλης ξεκίνησε αργά το βράδυ του Σαββάτου 8/4 για την Τυνησία. 

Εκεί θα αγωνιστεί από τις 13 έως τις 15 Απριλίου τόσο στον ακοντισμό όσο και την σφαιροβολία στο Tunisian Grand Prix. Ο Μανώλης συμμετέχει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στις διοργανώσεις της Τυνησία.Για πρώτη φορά σε διεθνές, αθλητικό ταξίδι ο Μανώλης εκτός από την σύζυγο του συνοδεύεται και από την κόρη του, Γεωργία. Ένα γεγονός που τον χαροποιεί ιδιαίτερα. 

Μανώλης Στεφανουδάκης 

«Το δεύτερο μου αθλητικό ταξίδι είναι γεγονός. Μόνο λίγες μέρες είχα για να προετοιμαστώ για αυτό το ταξίδι. Η φετινή χρονιά είναι πιεστική, μιας και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Λονδίνο είναι πολύ νωρίς, τον Ιούλιο. 

Αυτό το ταξίδι είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα, μιας και στις κερκίδες την ημέρα του αγώνα μου θα είναι και η κόρη μου. Ένα γεγονός που συμβαίνει πρώτη φορά σε διεθνή διοργάνωση. Αυτό θα με γεμίσει ενέργεια και θα με βοηθήσει να τα δώσω όλα... 

Θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω όλους όσους με βοηθούν, για να κάνω πράξη αυτά τα αθλητικά μου όνειρα. Πρώτα απ’ όλα, τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο που συνεισφέρουν τα μέγιστα καθημερινά. 

Τα μέλη της ΕοαμΑμεΑ, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες. 

Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά. Ευχαριστώ, τα μέλη του μεγάλου μου χορηγού ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, τα μέλη των εταιρειών ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. άνθρωποι που όχι μόνο με στηρίζουν οικονομικά, αλλά και ηθικά, που δεν παραλείπουν πριν από κάθε μου αγώνα να μου ευχηθούν προσωπικά «Καλά επιτυχία!» 

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ στα μέλη της οικογένειας Λεμπιδάκη, γρήγορα να έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια την οποία βιώνουν, από το απόγευμα της Πέμπτης 19/4, που εγώ επέστρεψα από το Ντουμπάι. Με την οικογένεια Λεμπιδάκη νιώθω ιδιαίτερα δεμένος γιατί τα τρία τελευταία χρόνια με έχουν αγκαλιάζει με απόλυτη ζεστασιά και με έχουν κάνει να νιώθω μέλος αυτής της οικογένειας. Ελπίζω, λοιπόν, ότι πριν ακόμα να αγωνιστώ στην Τυνησία θα ενημερωθώ με τα πιο ευχάριστα νέα γι’ αυτόν την άδικη ιστορία»