ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% από την ΜΙΝΕΤΤΑ

21/04/2015ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% από την ΜΙΝΕΤΤΑΗ Μινέττα Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρία σε όλη την πορεία της των 40 και πλέον χρόνων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, αναζητά λύσεις ώστε να διαμορφώνει ανταγωνιστικά προγράμματα χωρίς εκπτώσεις στις καλύψεις.

Με ιδιαίτερη χαρά λοιπόν προσφέρει συνδυαστική έκπτωση 10% για την ασφάλιση της οικίας ή και του σκάφους, σε όλους τους ασφαλισμένους της με προγράμματα ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΔΗΓΕΙΝ. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο ανταμείβεται έμπρακτα η εμπιστοσύνη των πελατών της, αλλά κυρίως τους δίνεται η ευκαιρία να θωρακίσουν την περιουσία τους με προσιτά ασφάλιστρα. Η δυνατότητα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, σε καιρούς μάλιστα που ο οικογενειακός προϋπολογισμός είναι περιορισμένος, και η χρηματοδότηση μέσω δανεισμού σε περίπτωση ζημιάς της περιουσία μας είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Ενημερωθείτε για τα προγράμματα ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ και ΑΣΦΑΛΩΣ ΝΑΥΣΙΠΛΟΕΙΝ και επωφεληθείτε τόσο οικονομικά, όσο και πάνω απ’ όλα σε ουσία ασφαλίζοντας ό,τι αξίζει με την εγγύηση της ΜΙΝΕΤΤΑ.