ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Υποχρέωση μιας ασφαλιστικής εταιρείας είναι η εκπλήρωση των υποσχέσεων που δίνει στους ασφαλισμένους της. Εμείς στη ΜΙΝΕΤΤΑ αισθανόμενοι τις ανάγκες σας, παρέχουμε συμβόλαια με ουσιαστικές και καινοτόμες καλύψεις, όπως και επιπλέον παροχές ακόμα και στο βασικό πακέτο. Στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα σας όταν χρειαστεί, αποζημιώνοντας και εξυπηρετώντας άμεσα.

vehicle

Επιπλέον προσφέρονται καλύψεις για κάθε χρήση οχήματος. Για περισσότερα επικοινωνήστε με τον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή ή με την Εταιρεία.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Αν εμπλακείτε σε ατύχημα, θα διευκολυνθείτε ιδιαίτερα, θα εξασφαλίσετε κατά τον καλύτερο τρόπο τα δικαιώματά σας και θα εξυπηρετηθείτε άμεσα καλώντας τη Φροντίδα Ατυχήματος ΜΙΝΕΤΤΑ. Η υπηρεσία της Φροντίδας Ατυχήματος MINETTA είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο! Καλώντας τη Φροντίδα Ατυχήματος ΜΙΝΕΤΤΑ, θα έλθει στο σημείο του ατυχήματος εξειδικευμένος συνεργάτης μας, θα καταγράψει το συμβάν, θα φωτογραφήσει τον τόπο του ατυχήματος και τα εμπλεκόμενα οχήματα και θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε τη δήλωση ζημιάς.

minetta

Δωρεάν ετήσιος προληπτικός έλεγχος υγείας (check up)
με όλα τα συμβόλαια οχήματος ή/και περιουσίας*
* Δεν ισχύει για το πρόγραμμα Home Pack Apartment

ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ !

10%

λόγω ιδιότητας
(ένστολος)

5%

με ασφάλιση επιβατικού σε άλλη χρήση (ενδεικτικά αγροτικό, φορτηγό, δίκυκλο)

10%

για Νέας κυκλοφορίας οχήματα (καινούργια)

Μοναδικές καλύψεις προγραμμάτων


Διασταυρούμενη Eυθύνη & Επίδομα ολοσχερούς
καταστροφής οχήματος