Προνόμια – Εκπτώσεις

Η ΜΙΝΕΤΤΑ επιδιώκοντας διαρκώς να αυξάνει το όφελος των ασφαλισμένων της, παρέχει σειρά εκπτώσεων αλλά και μοναδικές καλύψεις, δωρεάν παροχές και υπηρεσίες για την εξυπηρέτησή σου.

Εκπτωση
  • Συνδυαστική έκπτωση 10% για την ασφάλιση της κατοικίας ή/και του σκάφους, σε όλους τους ασφαλισμένους, με κάθε ασφάλιση επιβατικού οχήματος.
  • Στους ένστολους λόγω ιδιότητας.
  • Για Νέας κυκλοφορίας οχήματα (καινούργια).
Εκπτωση
  • Έκπτωση έως 5% σε οδηγό – ιδιοκτήτη ηλικίας 35 – 60.
  • Με ασφάλιση επιβατικού 5% έκπτωση σε όχημα άλλης χρήσης (ενδεικτικά αγροτικό, φορτηγό, δίκυκλο).

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα στους ασφαλισμένους να επωφεληθούν από τα παρακάτω:

Προνόμιο
Συνεργαζόμενα συνεργεία για εύκολη αποκατάσταση των υλικών ζημιών.

Επιλέγοντας ένα συνεργαζόμενο συνεργείο διακανονίζονται αυτόματα και σε σύντομο χρονικό διάστημα οι ζημιές που έχετε υποστεί χωρίς ανάγκη εκταμίευσης από τον ασφαλισμένο (για ατυχήματα που δεν είστε υπαίτιος). Επιπλέον ωφελείστε με μείωση των απαλλαγών στο μισό, ενώ η απαλλαγή αίρεται για αντικατάσταση κρυστάλλων στο συνεργαζόμενο δίκτυο της Glassdrive, Filisglass, Glassfit, εφόσον έχετε επιλέξει την αντίστοιχη κάλυψη. Επιπρόσθετα, ανάλογα με τις παροχές κάθε συνεργείου μπορείτε να επωφεληθείτε με επιπλέον εκπτώσεις, αντικατάσταση αυτοκινήτου και door-to-door παράδοση-παραλαβή του οχήματος.

Προνόμιο
Μοναδικές καλύψεις ακόμα στο βασικό πρόγραμμα ασφάλισης οχήματος.

Μέσω του επιδόματος ολοσχερούς καταστροφής οχήματος που μπορεί να οφείλεται σε τροχαίο ατύχημα (υπαιτιότητάς σας) αλλά και σε πυρκαγιά, έκρηξη, φυσικά ή γεωλογικά φαινόμενα δικαιούστε αποζημίωση έως και € 6.000.

Η διασταυρούμενη ευθύνη καλύπτει βασικές υλικές ζημιές έναντι προσώπων της οικογένειας του ασφαλισμένου ή του λήπτη της ασφάλισης οι οποίοι εξαιρούνται από την κάλυψη της αστικής ευθύνης προς τρίτους εφόσον και τα δύο οχήματα που εμπλέκονται ασφαλίζονται στην ΜΙΝΕΤΤΑ.

Προνόμιο
Εξόφληση ασφαλίστρων με χρεωστική/πιστωτική κάρτα έως & 12 άτοκες δόσεις στο pay.minetta.gr

Η ΜΙΝΕΤΤΑ σας δίνει την ευκαιρία να εξοφλήσετε τα ασφάλιστρα σας σε έως και 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, αλλά και εφάπαξ με χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, εύκολα γρήγορα και με ασφάλεια μέσω του pay.minetta.gr. Λαμβάνετε μάλιστα άμεσα με την ολοκλήρωση της πληρωμής, στον υπολογιστή σας, την απόδειξη και το συμβόλαιό σας.

Προνόμιο
Δωρεάν ετήσιος προληπτικός έλεγχος υγείας (check up) με όλα τα συμβόλαια οχήματος ή/και περιουσίας.

Ένα επιπλέον προνόμιο που προστίθεται στην μεγάλη γκάμα παροχών της ΜΙΝΕΤΤΑ είναι η δυνατότητα μαζί με την ασφάλιση του οχήματος ή της περιουσίας σας, να διενεργήσετε, μία φορά ανά ασφαλιστικό έτος, δωρεάν προληπτικό έλεγχο υγείας (checkup) που περιλαμβάνει: Γενική αίματος, Γενική ούρων, ΤΚΕ, HDL, LDL, ολική χοληστερόλη, Σάκχαρο αίματος. Ακόμα προσφέρεται η δυνατότητα αιμοληψίας κατ’ οίκον, απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις αποκλειστικά σε συμβεβλημένους ιατρούς βασικών ειδικοτήτων (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Γενικό χειρουργό, Γυναικολόγο, Παιδίατρο, ΩΡΛ, Πνευμονολόγο, Ενδοκρινολόγο), όπως και προαιρετικά ιατρικές επισκέψεις σε ιατρούς επιπλέον των βασικών ειδικοτήτων (Ουρολόγος, Ρευματολόγος, Ψυχίατρος, Διαβητολόγος κ.α.), ανάλογα τη διαθεσιμότητα, με συμμετοχή € 20 ανά επίσκεψη και δυνατότητα συνταγογράφησης και επανεξέτασης.