Έλα στην ομάδα μας

Έλα στην ομάδα μας

Μια από τις 6 αξίες της Εταιρίας εστιάζεται στον ανθρώπινο παράγοντα.
Έχουμε δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον αναγνώρισης,
επιβράβευσης και παροχής μέσων, με σκοπό την ανάπτυξη των
δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού, αλλά και των συνεργατών μας.

Κύριο μέλημά μας είναι να συνεργαζόμαστε με άτομα που διαθέτουν
ενέργεια, ήθος και πάθος για εξυπηρέτηση, να ενστερνίζονται το όραμά
μας, προσφέροντας άριστες υπηρεσίες στους ασφαλισμένους μας.

Βιογραφικό

Η Εταιρία διαθέτει επιχειρηματικό περιβάλλον που προωθεί τη δημιουργικότητα, την πρωτοποριακή δράση και την εφαρμογή νέων ιδεών, προσφέροντας προοπτικές εξέλιξης και πάνω από όλα σεβασμό στον εργαζόμενο.

Εάν σε ενδιαφέρει να εργαστείτε σε ένα φιλικό και δημιουργικό περιβάλλον με ανοιχτούς ορίζοντες, μπορείς να συμπληρώσεις το βιογραφικό σου στην παρακάτω φόρμα. Τα στοιχεία σου θα προωθηθούν στη Διεύθυνση Προσωπικού και θα διατηρηθούν για διάστημα 6 μηνών. Εάν στο διάστημα αυτό, υπάρξει άνοιγμα θέσης που ταιριάζει με τα προσόντα σου, θα σε ειδοποιήσουμε.

    Μπες στο δίκτυο των
    συνεργαζόμενων διαμεσολαβητών

    Η Εταιρία διαθέτει επιχειρηματικό περιβάλλον που προωθεί τη δημιουργικότητα, την πρωτοποριακή δράση και την εφαρμογή νέων ιδεών, προσφέροντας προοπτικές εξέλιξης και πάνω από όλα σεβασμό στον εργαζόμενο. Εάν σε ενδιαφέρει να εργαστείτε σε ένα φιλικό και δημιουργικό περιβάλλον με ανοιχτούς ορίζοντες, μπορείς να συμπληρώσεις το βιογραφικό σου στην παρακάτω φόρμα. Τα στοιχεία σου θα προωθηθούν στη Διεύθυνση Προσωπικού και θα διατηρηθούν για διάστημα 6 μηνών. Εάν στο διάστημα αυτό, υπάρξει άνοιγμα θέσης που ταιριάζει με τα προσόντα σου, θα σε ειδοποιήσουμε.