Επέστρεψε στο θρόνο του ο Μανώλης Στεφανουδακης

Επέστρεψε στο θρόνο του ο Μανώλης Στεφανουδακης! Ο κορυφαίος αθλητής του ακοντισμού στην κορυφή του κόσμου ξανά. Για Τρίτη φορά στην αθλητική του καριέρα στέφεται Χρυσός Παγκόσμιος Πρωταθλητής με βολή στα 29,17μ. Ο Κρητικός Γίγαντας έχει συμμετάσχει σε πέντε Παγκόσμια Πρωταθλήματα κι έχει στην κατοχή του 3 Χρυσά μετάλλια (Ντοχα 2015, Λονδίνο 2017, Παρίσι 2023), 1 ασημένιο (Ντουμπάϊ 2019) κι 1 χάλκινο (Λυόν 2013). Η διαχρονική του παρουσία στο βάθρο των νικητών κάνει την χώρα μας περήφανη. 
Σε δηλώσεις του ο Χρυσός Παγκόσμιος Πρωταθλητής αναφέρει:
«Για άλλη μια φορά οι κόποι και η προσπάθεια μας ανταμείφτηκαν με την κατάκτηση της πρώτης θέσης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Η πορεία μας σταθερή στο χρόνο και στα μετάλλια.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα μέλη της  Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες και στον πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργο Καπελλακη, οι οποίοι βρίσκονταν στις κερκίδες και με την θετική τους ενέργεια με βοήθησαν να πετύχω το στόχο μου.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται και πιστεύουν σε μένα και στην προσπάθεια μου.
Και τέλος ευχαριστώ τον ‘’αδερφό’’ και προπονητή μου, Ιπποκράτη Σκαντζάκη, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα μου και με στηρίζει.»
Να υπενθυμίσουμε ότι τον Κρητικό ακοντιστή, Μανώλη Στεφανουδάκη, στηρίζουν:
* ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ,
* MINOAN LINES,
* ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,
* ΖΑΡΟΣ Α.Ε.,
* MK HOTEL COLLECTION,
* JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ
* SIKA HELLAS ABEE
* ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
* ΔΕΡΒΟΣ –ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
* PROACTIVE Α.Ε.
* ΔΡΙΜΙΣΚΙΑΝΑΚΗΣ PC
Back to top