Ψηφιακό μουσείο ΜΙΝΕΤΤΑ Περιλαμβάνει, συμβόλαια, εμπορική αλληλογραφία, εκδόσεις από τα μέσα του 19ου αιώνα Υποστηρίζει τεχνολογία Virtual Reality

H MINETTA Ασφαλιστική, προχώρησε στη δημιουργία του Ψηφιακού Μουσείου ΜΙΝΕΤΤΑ, ενός τρισδιάστατου ψηφιακού χώρου ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.
Από σήμερα το κοινό μπορεί να επισκέπτεται τον χώρο, μέσα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, το κινητό τηλέφωνο ή το tablet του, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.minetta.gr/psifiako-mouseio-minetta
Σημειώνεται ότι η περιήγηση μπορεί να γίνει και με χρήση γυαλιών εικονικής πραγματικότητας, καθώς ο χώρος υποστηρίζει τεχνολογία Virtual Reality. 
Συγκεκριμένα, στο Ψηφιακό Μουσείο λειτουργούν τρεις αίθουσες. Οι αίθουσες Ιστορικό Αρχείο 1 & 2 περιλαμβάνουν συμβόλαια, εμπορική αλληλογραφία, εκδόσεις και διαφημιστικό υλικό από τον ασφαλιστικό Κλάδο – από την Ελλάδα και το εξωτερικό – τα οποία χρονολογούνται από τα μέσα του 19ου αιώνα.
Η αίθουσα ΜΙΝΕΤΤΑ, περιλαμβάνει πληροφορίες από την ίδρυση της Εταιρίας έως σήμερα. Το κοινό μπορεί να περιηγηθεί ανατρέχοντας σε φωτογραφίες, πιστοποιήσεις και βραβεία που έχει λάβει η Εταιρία, αλλά και διαφημιστικό υλικό – παλαιότερο και σύγχρονο.
Η Εταιρία προχωράει ήδη τον σχεδιασμό για προσθήκη αιθουσών και περαιτέρω εμπλουτισμό του υλικού, με στόχο το Ψηφιακό Μουσείο ΜΙΝΕΤΤΑ να προσφέρει στον επισκέπτη μια αναβαθμισμένη ψηφιακή εμπειρία γνώσης και ψυχαγωγίας.
Back to top